جلسه هم اندیشی ماهیانه مترون ها برگزار شد

جلسه هم اندیشی ماهیانه مترون ها روز پنجشنبه مورخ نهم شهریور ماه سال 96 با موضوع "بررسی مشکلات موجود در حوزه پرستاری" و با حضور مدیران محترم پرستاری بیمارستان های دولتی و غیر دولتی دانشگاه در معاونت درمان برگزار گردید.

در این جلسه مدیر پرستاری دانشگاه خانم حمزه ای ، برلزوم راه اندازی واحد Home care در بیمارستان ها تأکید نمودند، همچنین در خصوص نحوه ی عقد قرارداد با مراکز دارای مجوز مشاوره پرستاری و تعرفه های خدمات پرستاری و ...مطابق دستورالعمل ارسالی از سوی وزارت متبوع توضیحاتی ارائه نمودند.

کارشناس دفتر پرستاری خانم محمدی ، در رابطه با شاخص های ملی کیفیت مراقبت پرستاری و نحوه ی تکمیل و ارسال اکسل مربوطه به معاونت درمان ، مطابق با راهنمای موجود آموزش لازم را ارائه دادند .

در خاتمه مترون های بیمارستان ها به طرح مشکلات موجود در زمینه های مختلف پرداختند .

ساعت : 11:1 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :114