کارگروه مشترک بهداشت و درمان با رویکرد مادران نزدیک به مرگ برگزار شد

کارگروه مشترک بهداشت و درمان به منظور ارتقای کیفیت و کمیت مراقبت های پیش از بارداری، بارداری، زایمان و پس از زایمان برگزارشد.

این کارگروه روز سه شنبه 22 شهریورماه 96 با حضور معاون درمان دانشگاه، مدیر گروه زنان، نمایندگان معاونت بهداشتی و فوریتهای پزشکی و مسئول واحد مامایی دانشگاه در معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه در مورد کاهش مرگ و میر مادری که از اهداف توسعه هزاره می باشد و با شناسایی و مراقبت و مداخلات جهت مادران مبتلا به عوارض شدید بارداری در بیمارستانها اجرایی می گردد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در این جلسه مسئول واحد مامایی دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده درخصوص پیگیری مادران پرخطر، گزارش عوارض شدید بارداری در سالهای 95و96 و دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، را ارائه نمودند.

همچنین مقرر گردید کارگاه شناسایی و مراقبت از مادران پرخطر جهت پرسنل درگیر برگزار گردیده و شناسایی و پیگیری مادران پرخطر و near miss کماکان بصورت مستمر انجام شود و پایش این امر توسط واحد مامایی معاونت درمان صورت پذیرد.

ساعت : 9:7 -  روز  : شنبه  - 25 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :90