برگزاری نشست معاون درمان دانشگاه با معاون آموزشی ، اعضای هیأت علمی ومدیران کلینیک های دانشگاهی

نشست معاون درمان با معاون آموزشی ،اعضای هیأت علمی ومدیران کلینیک های دانشگاهی به منظوربررسی نحوه ارائه خدمات در کلینیک های ویژه دانشگاه و افتتاح کلینیک ویژه اخوان وانتقال سایر کلینیک های دانشگاهی به این ساختمان در دفتر معاون درمان برگزار شد.

در این جلسه معاون درمان به ارائه توضیحاتی در خصوص نقشه ساختمان و پتانسیل های موجود در آن پرداخت ضمن تاکیدبر برنامه ریزی برای کلینیک های دانشگاهی با محور الویت ها و نیازهای بخش درمان برلزوم هماهنگی حوزه های درمان و آموزش دانشگاه تاکید نمود.

دکتر محمد حاجی جعفری ضمن مطلوب دانستن راه اندازی کلینیک تخصصی دانشگاهی علاوه بر ارائه خدمت تخصصی به بیماران سرپایی نقش موثری نیز در کاهش هزینه ها ،صرفه جویی در وقت ، انرژی ونیروی انسانی خواهد داشت . ایشان همکاری ومساعدت گروه های تخصصی پزشکان و رؤسای بیمارستان ها را در این زمینه خواستارشدند.

ریاست محترم دانشکدهپزشکی و معاون آموزشی دانشگاه نقطه نظرات خود را در خصوص نحوه فعالیت و همکاری واحدهای آموزشی دانشگاه ارائه نمودند.

در پایان مقررشددر مرحله اول و پس از بررسی ظرفیت های موجود سایر کلینیک ها با اولویت مد نظر ، کلینیک ویژه بیمارستان نقوی به کلینیک اخوان منتقل شوند.

ساعت : 8:42 -  روز  : سه شنبه  - 2 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :122