کمیته دانشگاهی خطاهای پزشکی برگزار شد

کمیته دانشگاهی خطاهای پزشکی روز شنبه 96/9/11 با حضور رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی ودرمان، مدیران وکارشناسان بیمارستانی وستادی در سالن شهدای ستاد مرکزی برگزار شد.

در این جلسه دکتر ابراهیم کوچکی رییس دانشگاه با اشاره به اهمیت گزارش دهی و ثبت خطاهای موجود در بیمارستان ها، بر لزوم فرهنگ سازی با هدف ارتقاء آموزش پزشکی وپیشگیری از خطاهای مجدد تاکید کرد.

معاون درمان دانشگاه نیز در این جلسه توضیحاتی در خصوص انواع خطاهای پزشکی در دنیا و ایران ارائه وآمار خطاهای گزارش شده در بیمارستان های تابعه دانشگاه را عنوان کرد.

دکتر محمد حاجی جعفری به ضعف گزارش دهی خطاها در تیم پزشکی اشاره و بر اصل اختیارینمودن این امر توسط تیم درمان تأکید نمود.

ساعت : 12:18 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :18