کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان کاشان برگزار شد

کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل شورای هماهنگی  مدیریت بحران شهرستان کاشان با حضور رئیس دانشگاه و معاونین، رئیس مرکز بحران فرمانداری ویژه شهرستان کاشان، رئیس مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه و مسوولین شهرستانی عضو کارگروه در سالن شهدای ستاد دانشگاه روز شنبه 25/9/96 برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن تاکید به رعایت استانداردهای ایمنی در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی، به ضرورت پیگیری مشکلات و نقایص ایمنی مراکز در اسرع وقت به عنوان اولویت های مدیریتی اشاره کرد.

وی، به لزوم همکاری سازمان نظام پزشکی، نظام پرستاری و بسیج جامعه پزشکی در تشکیل تیم های درمانی اورژانس تاکید نمود.

محمد پرآور معاون مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه نیز در ادامه، گزارشی از نحوه تشکیل تیم های درمانی اورژانس (EMT) وروند برگزاری مانورهای اطفاء حریق، تخلیه و هشدار اولیه در سطح دانشگاه با اولویت مراکز درمانی را ارائه کرد.

معاون سازمان آتش نشانی نیز در این جلسه، گزارش بازدید ایمنی از مراکز درمانی دانشگاه را توسط این سازمان ارائه گردید.

ساعت : 12:16 -  روز  : دو شنبه  - 27 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :170