شورای هماهنگی پرستاری دانشگاه برگزار شد

شورای هماهنگی پرستاری دانشگاه روز یکشنبه مورخ 26/9/96 ساعت 13 با حضور ریاست دانشگاه، رئیس دفترریاست دانشگاه، رئیس دانشکده پرستاری، مدیر پرستاری دانشگاه و رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری شهرستان کاشان در دفتر ریاست برگزار گردید.

دکتر کوچکی به اهمیت حرفه ی پرستاری و ارتقاء کیفی خدمات ارائه شده و افزایش رضایتمندی این قشر اشاره نمودند.

در این جلسه برنامه عملیاتی پیشنهاد شده معاون پرستاری وزارت متبوع مطرح وتصمیماتی در خصوص اجرایی شدن این برنامه اخذ گردید. همچنین در مورد مسائل ومشکلات موجود در حوزه پرستاری نیز بحث وتبادل نظر قرار گرفت.

ساعت : 9:12 -  روز  : شنبه  - 2 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :145