جلسه "هماهنگی برگزاری جشن روز پرستار" در سال 96 در معاونت درمان دانشگاه تشگیل گردید.

جلسه "هماهنگی برگزاری جشن روز پرستار" در سال 96 در معاونت درمان دانشگاه با حضور معاون درمان دانشگاه، سرپرست حراست، سرپرست روابط عمومی دانشگاه و سایر اعضا برگزار گردید

در این جلسه  مباحث مربوط به برگزاری جشن بزرگداشت روز پرستار از جمله تهیه کلیپ پرستاری، طراحی و چاپ بنر جهت 4 بیلبورد بزرگ در سطح شهر، تهیه تیزر مربوط به پرستار، سخنرانی نماینده پرستاران در نماز جمعه و .... تصمیم گیری شد.

در نهایت مقرر شد  در روز یکشنبه  اول بهمن ماه  جشن مذکور در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار گردد.

ساعت : 12:18 -  روز  : سه شنبه  - 5 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :297