جلسه هم اندیشی ماهیانه مترون ها برگزار شد

جلسه هم اندیشی ماهیانه مترون ها روزسه شنبه دوازدهم دی ماه سال 96 با حضور معاون درمان ، مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه ، مدیران محترم بیمارستان های تابعه دانشگاه با موضوع "بررسی مشکلات موجود در حوزه پرستاری" در معاونت درمان برگزار گردید.

در این جلسه همچنین موضوعاتی پیرامون هماهنگی جشن روز پرستار، تغییر و تحویل بالینی در سه شیفت کاری، تأکید بر استفاده از مدیریت مشارکتی در سطوح مختلف پرستاری، تشکیل تیم بحران، نیازسنجی آموزشی احیاء قلبی عروقی (CPR) در بیمارستان ها و... مطرح شد و مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.

در خاتمه مترون های بیمارستان ها به طرح مشکلات موجود در زمینه های مختلف پرستاری پرداختند.

ساعت : 13:54 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :176