پیام تبریک مدیر پرستاری د انشگاه به مناسبت روز پرستار

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان  با ارسال پیامی، فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب(ص) و روز پرستار را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است :

روز میلاد حضرت زینب (س) روز آفرینش صبر، روز وقار، روز شکوفایی دست های مهربان پرستاری، الگوی حیا و عفت و فداکاری بر همه پرستاران مبارکباد.

شما هستید که با صبر و دانش، شمیم گل های محبت و نوعدوستی را در جان رنجور دردمندان می پراکنید و نگاه پرمهر و دستان شفابخشتان بالاترین مرهم بر آلام بیماران است.

بدینوسیله ضمن تبریک میلاد پرافتخار بانوی نجابت، شیرزن کربلا، حضرت زینب (س) از زحمات یکایک کادر پرستاری تشکر و از خداوند بزرگ برای همگی آرزوی سلامتی و سرفرازی می نمایم

ساعت : 8:28 -  روز  : یکشنبه  - 1 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :232