به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س):

رئیس دانشگاه با پرستاران دانشگاه دیدار کرد

به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، رئیس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین ضمن دیدار از پرستاران شاغل در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی، از زحمات آنان تقدیر کردند.

دکتر کوچکی، در این دیدارها که روز مورخ سه شنبه مورخ 3/11/96 انجام شد، با پرستاران بخش های مختلف این بیمارستان دیدار کرد و تلاش های این عزیزان تقدیر و تجلیل به عمل آورد.

وی، با اشاره به حساسیت شغل پرستاری و نقش به سزای آن در  امر سلامت برای پرستاران دانشگاه آرزوی توفیق روز افزون نمود.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: پرستاران ایثارگران صبوری هستند که زینب گونه از آسایش خود می‌گذرند تا به دیگران آسایش و آرامش بخشند و بی شک همین نقش مهم و اثرگذار آنهاست که باعث شده تا مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از نقش پرستار، به عنوان یک نقش احیاگر و زنده کننده یاد کنند.

ساعت : 12:7 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :187