با فرشتگانی درلباس پرستاردرکاشانه مهربه بهانه روز پرستار

دراین مراسم که توسط مدیریت وپرسنل زحمتکش موسسه برنامه ریزی شده بود جمعی از توان یابان به ارائه سرود دسته جمعی به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) پرداختند.

سرکار خانم معیری مدیریت موسسه  به حیطه فعالیت  های مرکز وپوشش 100 نفر معلول جسمی حرکتی اشاره نمودند که علاوه  بر تحصیل علم، آموزش انواع مهارت های منتهی به حرفه آموزی واشتغال را نیز دریافت می نماید.

مسوول بیماری های خاص دانشگاه ، دکتر تحقیقی ضمن تشکر از زحمات پرسنل شاغل در کاشانه مهر برای مددجویان آرزوی نشاط وشادی روز افزون نمودند.

مدیر پرستاری دانشگاه  خانم معصومه حمزه ای ضمن تشکر از برگزاری این جشن اذعان داشتند که در جشن پرستاری سال آینده دانشگاه، از پرستاران دلسوز  در موسسه به منظور تقدیر دعوت به عمل خواهد آمد ودر حاشیه برگزاری جشن نمایشگاهی از آثار دست توان یابان  تشکیل خواهد گردید.

در پایان از همکار گرانقدر پرستار سرکار خانم حجازی توان یاب حاضر در مرکز و 2 نفر از خواهران بیمارانیکه عاشقانه وبی توقع از عزیز بیمارشان پرستاری می نمایند  توسط نمایندگان معاونت درمان  با لوح تقدیر و شاخه گل تقدیر به عمل آمد.

ساعت : 8:14 -  روز  : شنبه  - 7 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :245