معاون درمان دانشگاه خبر داد:

فعالیت 28 مرکز درمانی در ایام نوروز در منطقه کاشان

معاون درمان دانشگاه، از فعالیت 28 مرکز درمانی در ایام نوروز در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری در نشست خبری نوروز در روز شنبه مورخ 26/12/96 گفت: این مراکز درمانی شامل بیمارستان ها، درمانگاه های شبانه روزی، مراکز آزمایشگاهی، تصویربرداری، دیالیز، دندانپزشکی و کلینیک ویژه می باشند.

وی افزود: در تمام رشته های تخصصی پزشکی برنامه آنکالی مشخص شده در ایام نوروز تنظیم  شده و دسترسی به پزشک، پرستار و سایر اعضای تیم درمانی وجود دارد و کمبود خاصی نخواهیم داشت.

معاون درمان دانشگاه، به ارائه خدمات شبانه روزی دندان پزشکی در مراکز خصوص به صورت پاره وقت و مرکز دولتی به صورت شبانه روزی اشاره و تصریح کرد: اطلاعات مربوط به مراکز فعال درمانی در ایام نوروز به صورت پمفلت با شماره تلفن و آدرس در اختیار سازمان میراث فرهنگی قرار گرفته است  تا به میهمانان نوروزی اطلاع رسانی شود.

دکتر حاجی جعفری ادامه داد: پایگاه ستاد نوروزی در حوزه درمان در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی مستقر  است و پایش کلی مراکز درمانی از طریق ستاد نوروزی مثل سال های گذشته  با هدف تقویت، پیگیری  و پایش ارائه خدمات سلامت انجام خواهد شد.

معاون درمان دانشگاه، به وجود سامانه 190 به منظور ثبت شکایات مردمی اشاره کرد و یادآورشد: شکایات ثبت شده در اسرع وقت پیگیری و پاسخدهی می شوند و مستقیما توسط وزارت بهداشت نظارت می شود.

ساعت : 10:43 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123