دیدار ریاست دانشگاه با پرسنل معاونت درمان به مناسبت نوروز 97

دکتر ابراهیم کوچکی روزچهارشنبه هشتم فروردین 97 با پرسنل حوزه درمان دیدار نمود.در این دیدار دکتر کوچکی ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و نشاط و توفیق خدمت در سال جدید از زحمات همکاران در سال گذشته  تقدیر و تشکر بعمل آورد .

ریاست دانشگاه همچنین با حضور در کلیه واحدهای معاونت ضمن دریافت گزارش عملکرد نوروزی هر حوزه پیشنهادات ارشادی جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات با هدف ارتقاء سلامت بیان نمود.

وی صرفه جویی و استفاده بهینه از امکانات موجود را به عنوان سرلوحه فعالیت  در سال جدید عنوان کرد و افزود با برنامه ریزی درست اقتصادی مطابق با  منابع موجود میتوان به بهره وری دست یافت .

ساعت : 12:5 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :82