در ایام نوروز:

بیش از 15 هزار بیمار به اورژانس بیمارستان های منطقه کاشان مراجعه کردند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: از از تاریخ 23اسفندماه لغایت 7 فروردین 97، بیش از 15 هزار بیمار به اورژانس بیمارستان های شهرستان های کاشان و آران و بیدگل مراجعه کردند.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری افزود: از این تعداد بیش از 13 هزار بیمار به صورت سرپایی در اورژانس و حدود 3 هزار بیمار به صورت بستری تحت درمان قرار گرفتند.

وی، با بیان اینکه در این مدت 203 مورد عمل جراحی اورژانسی انجام شده، تصریح کرد: 112 نفر در بخش های ویژه بستری شدند.

دکتر حاجی جعفری، 16 مورد احیاء قلبی ریوی، اعزام 44 بیمار به مراکز معین، 171 زایمان طبیعی و 127 زایمان به روش سزارین را از دیگر فعالیت های این ایام عنوان کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان یادآور شد: 9 موارد فوتی نیز در این مدت گزارش شده است.

ساعت : 11:29 -  روز  : پنج شنبه  - 9 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :35