نشست معاون درمان وزیر بهداشت با رئیس و مسئولین دانشگاه

نشست معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رئیس و مسئولین دانشگاه امروز چهارشنبه مورخ 19/2/97 در بیمارستان متینی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر قاسم جان بابایی در این نشست، ضمن ابراز خردسندی از ملاقات همکاران و اقدامات صورت گرفته، بررسی پتانسیل و ظرفیت های دانشگاه را از اهداف این بازدید عنوان کرد.

وی در ادامه، در راستای ارتقاء خدمات دانشگاه پیشنهادات لازم در خصوص تک تخصصی و شناسنامه دار کردن بیمارستان ها، راه اندازی بیمارستان جامع برای زنان، بازدید مسئولین از دانشگاه های علوم پزشکی کشور و الگو گرفتن از اقدامات ویژه آنان و ... را عنوان کرد.

ساعت : 10:5 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :47