جلسه هم اندیشی ماهیانه مترون ها برگزار شد

جلسه هم اندیشی  ماهیانه مترون ها روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه سال 97 با حضور معاون درمان و مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه دانشگاه  با محوریت موضوع جلسه "آشنایی با دستور العمل های ابلاغی وزارت متبوع و فعالیت های برنامه عملیاتی در حوزه پرستاری "  در معاونت درمان برگزار گردید.

دکتر حاجی جعفری ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و خوش آمدگویی به حاضرین دررابطه با لزوم استفاده از راهنماهای بالینی، ضرورت اجرای طرح های تشویقی جهت پرسنل پرستاری و... مطالبی  را مطرح نمودند

در این جلسه مدیر پرستاری دانشگاه بر حضور بازرسان وزارت خانه و بررسی آیتم های ابلاغی اجرای برنامه عملیاتی، لزوم تکمیل آخرین نسخه برگه ارزیابی اولیه ، گذراندن دوره های کوتاه مدت آموزشی جهت بخش های ویژه، لزوم اجرای صحیح  تغییر و تحول بالینی،کیس متد، تشکیل کمیته اخلاق حرفه ای و...توضیحاتی ارائه نمودند.

در خاتمه  مترون های بیمارستان ها به طرح  مشکلات موجود در زمینه های مختلف پرداختند .

ساعت : 13:30 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :105