کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی برگزار شد

کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی با حضور رئیس دانشگاه، معاونین درمان و توسعه مدیریت و منابع، آموزش، سرپرست دانشکده پزشکی و سایر اعضا روز چهارشنبه مورخ 26/2/97 در ستاد مرکزی تشکیل شد.

به گزارش وب دا، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این جلسه، کاهش سزارین را در راستای ارتقاء سلامت مادر و نوزاد مهم برشمرد و افزود: مداخله در خصوص کاهش سزارین نخست دارای اهمیت بسزایی دارد.

مسئول واحد مامایی دانشگاه، ضمن ارائه مصوبات کمیته های گذشته و پیگیری های انجام شده در این خصوص، به قرائت نامه ارسال شده از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه در راستای نتایج پایش برنامه ترویج زایمان طبیعی و نتایج عملکرد بیمارستان ها در سال 96 پرداخت.

این گزارش حاکیست: در ادامه نشست مقرر شد راهکارهای مختلف فرهنگ سازی اتخاذ و نیز سیاست های تشویقی و تنبیهی لازم اعمال گرد.

ساعت : 8:15 -  روز  : شنبه  - 29 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :66