جلسه شورای درمان دانشگاه برگزارشد

جلسه شورای درمان با حضور رییس دانشگاه، معاون درمان، تیم اعتباربخشی دانشگاه و مسئولین بیمارستان های دولتی وغیر دولتی روز سه شنبه مورخ ا/3/97 در سالن شهداء برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این جلسه، به ارتقاء درجه کسب شده در سال گذشته توسط بیمارستان ها اشاره کرد و افزود: تمرکز اعتبار بخشی ادواری بر محور مراقبت و درمان، اورژانس، رضایت آگاهانه، ارتباطات مؤثر تیم درمانی با بیمار، ایمنی بیمار و پایش شاخص ها به ویژه شاخص های عملکردی استوار است.

وی خاطر نشان کرد: رؤسای بیمارستان ها با تأکید بر موارد فوق 8 محور اعتبار بخشی را ملاک عمل قرار دهند.

گفتنی است در ادامه این جلسه در خصوص پایش عملکرد اعتبار بخشی سال 96 و سال جاری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

ساعت : 9:23 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :130