جلسه کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل کاشان برگزار شد

اولین جلسه کارگروه سلامت در بلایا در سال 1397 با حضور رئیس دانشگاه، مدیر اداره بحران و کنترل حوادث فرمانداری ویژه شهرستان کاشان و معاونین و مسئولین دانشگاهی روز سه شنبه مورخ 29/3/97 در سالن شهدای ستاد دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب دا، در این جلسه بعد از ارائه گزارش فعالیت ها و مشکلات حوزه ایمنی بیمارستان های منطقه (دولتی، خصوصی و تامین اجتماعی) توسط مسئولین آنها ؛ برنامه ریزی جهت برنامه پاسخ دانشگاه به حوادث و بلایا (EOP) ، چگونگی تشکیل و ساماندهی تیم های واکنش سریع درمانی (EMT) برای کمک به حادثه دیدگان درزمان بحران صورت پذیرفت.
لازم به توضیح است کارگروه سلامت درحوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل یکی از نوزده کارگروه شورای مدیریت بحران شهرستان بوده و نقش برنامه ریزی برای بهداشت و درمان بیماران و مصدومین در مدیریت بحران این حوزه در سطح منطقه را به مسئولیت ریاست دانشگاه و دبیری مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پرشکیبه عهده دارد.

ساعت : 8:25 -  روز  : پنج شنبه  - 31 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :93