شصت و هفتمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه تشکیل شد

شصت و هفتمین کارگروه آمار و مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 07/05/1397با حضور مسئولین بخش های مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود تحت پوشش و مسئول محترم مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در محل معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه که به همت مسئول اداره آمار و مدیریت اطلاعات سلامت معاونت درمان تشکیل شد، در ارتباط با موضوعات مختلف از جمله: مشکلات فرم سامانه ای اعزام 115, اصلاح مشخصات هویتی بیماران اعزام شده توسط آمبولانس فوریت ها و دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت الکترونیکی مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت کشور بحث و بررسی انجام و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

ساعت : 7:45 -  روز  : دو شنبه  - 8 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :46