جلسه تحول سلامت دانشگاه برگزار شد

جلسه تحول سلامت دانشگاه با حضور مقام عالی وزارت بهداشت و معاونین وزارت متبوع، رئیس و معاونین دانشگاه به صورت ویدئوکنفرانس روز یکشنبه 14/5/97 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، وزیر بهداشت در این جلسه ضمن تشکر از مسئولین و همکاران حوزه درمان دانشگاه های سراسر کشور، در خصوص اجرای طرح تحول سلامت در سال های گذشته، به لزوم برنامه ریزی و مدیریت توسط دانشگاه ها جهت صیانت و حفظ و اجرای طرح تحول سلامت و ارائه خدمات به مددجویان با بالاترین کیفیت اشاره کرد.

معاون درمان وزارت بهداشت نیز در این نشست، به موضوعات مقیمی پزشکان، بهینه نمودن تجویز و مصرف آنتی بیوتیک ها، افزایش زایمان طبیعی، اهمیت اعتبار بخشی در بیمارستان ها، ارائه خدمت به بیماران خاص و ثبت تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت مصرف و هزینه تاکید نمود.

دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه نیز در ادامه مطالب مطرح شده در ویدئوکنفرانس، خواستار اجرایی نمودن موارد مطروحه توسط روسا و مدیران بیمارستان ها شد.

ساعت : 9:29 -  روز  : سه شنبه  - 16 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :55