تقدیر از رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کاشان

مسئول روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه گفت: از زحمات دکتر حسین ریاحی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کاشان در مراسم سالگرد چهل و سومین سال تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی کشور، تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مصطفی جوادی مقدم اظهار داشت:دکتر حسین ریاحی توسط دکتر کولیوند سرپرست سازمان اورژانس کشور به دلیل مدیریت مناسب و عملکرد مطلوب در حادثه تصادف اتوبوس مسافربری با تانکر حامل سوخت در اتوبان کاشان- نطنز در این مراسم که به مناسبت چهل و سومین سال تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی کشور در مرکز همایش های رازی دانشگاه ایران در تهران برگزار شد،مورد تقدیر قرار گرفت.

وی افزود: همچنین ۱۰نفر از پرسنل عملیاتی فوریت های پزشکی کاشان در کنار پرسنل اورژانس سراسر کشور حضور یافتند و مورد تقدیر قرارگرفتند.

جوادی مقدم تصریح کرد: در این مراسم از طرح لوگوی سازمان اورژانس کشور ، کتاب تریاژ تلفنی و نرم افزارMCMC با حضور معاون درمان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشگی رونمایی شد.

به گفته وی، دکتر کولیوند در این مراسم برای افزایش حقوق پرسنل شرکتی اورژانس، پیگیری اجرای قانون بهره وری و کاهش ساعت کاری و پرداخت کارانه ها با دستورالعمل جدید براساس نظر موافق معاونت درمان وزارت بهداشت، قول مساعد داد.

ساعت : 12:21 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :41