اطلاع رسانی به دانش آموزان دبیرستانی در زمینه اعتیاد ، عوارض و پیشگیری از آن انجام شد

اطلاع رسانی به دانش آموزان دبیرستانی در زمینه اعتیاد ، عوارض و پیشگیری از آن روز چهارشنبه 11/7/97 در صبحگاه دبیرستان پسرانه الغدیر واقع در خیابان فاضل نراقی توسط آقای دکتر مجید فرهاد انجام شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دکتر فرهاد به اهمیت آسیب پذیری و در معرض خطر بودن دانش آموزان در سنین متوسطه و دبیرستان اشاره نمود و گفت آگاهی دانش آموزان در مورد انواع مواد مخدر و عوارض و آسیب های ناشی از مصرف آنها بخشی از سواد سلامت محسوب می شود و ضمن آموزش انواع مواد مخدر موجود به بیان راه های پیشگیری از اعتیاد پرداخت. وی همچنین به مضرات مصرف سیگار و قلیان نیز تاکید نمود .

ساعت : 11:36 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :47