معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از حضور بیش از 170 نفر از بانوان در پویش منطقه ای غربالگری و تشخیص زودرس سرطان پستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر محمد حاجی جعفری گفت: این پویش روز پنجشنبه 26/7/97 از ساعت 16 تا 22 در کلینیک جراحی محدود امام رضا (ع) توسط کارشناسان مامایی انجام شد.

وی افزود: 40 نفر از این بانوان پس از معاینه به منظور دریافت خدمات تخصصی و پیگیری بیشتر فرم ارجاع دریافت کردند.

دکتر حاجی جعفری ادامه داد: بانوان مراجعه کننده به این کلینیک، آموزش سبک زندگی سالم، شناسایی عوامل خطر و نشانه های مربوط به سرطان را نیز دریافت نمودند.

این گزارش حاکیست: پخش فیلم آموزشی برای مراجعین در خصوص نحوه صحیح معاینه، ارائه کتابچه و پمفلت آموزشی به منظور مطالعه در منزل از دیگر برنامه های این پویش بود.

لازم به ذکر است این پویش به همت معاونت درمان دانشگاه و همکاری پوشش موسسه خیریه امام رضا (ع) انجام شد.

ساعت : 10:40 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :53