بهره برداری از چهار دستگاه آمبولانس اورژانس 115 کاشان

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، از بهره برداری چهار دستگاه آمبولانس در اورژانس 115 کاشان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر حسین ریاحی، با اشاره به رونمایی از این آمبولانس ها همزمان با مراسم بدرقه پرسنل فوریت های پزشکی کاشان جهت اعزام به پایانه مرزی مهران و خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی گفت: برای خرید این آمبولانس ها 28 میلیارد ریال از محل اعتبارات سازمان اورژانس کشور هزینه شده است.

وی افزود: هم اکنون این مرکز دارای 40 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 2 دستگاه موتور آمبولانس است که 20 دستگاه در هر نوبت کاری آماده خدمت رسانی به آسیب دیدگان احتمالی حادثه های گوناگون درون شهری و برون شهری می باشد.

وی با اشاره به فعالیت 20 پایگاه فوریت های پزشکی در منطقه کاشان بیان کرد: 13 پایگاه در جاده ها و هفت پایگاه ها نیز در نقاط شهری به مردم خدمت رسانی می کنند.

ساعت : 11:36 -  روز  : سه شنبه  - 1 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :59