معاون درمان وزارت بهداشت از مرکز خدمات جامع سلامت قمصر بازدید کرد

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی بازدید دو روزه خود از استان اصفهان صبح روز چهارشنبه دوم آبان ماه از مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان قمصر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، در جلسه ای که با حضور فرماندار کاشان و مسئولین شهر قمصر و دانشگاه تشکیل شد پیرامون مشکلات و درخواست های منطقه تبادل نظر بعمل آمد.

دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در خصوص تجهیزات مورد نیاز واحد رادیولوژی و آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت قمصر و کلینیک های ویژه شهرستان کاشان قول مساعدت و همکاری داد.

علی اکبر مرتضایی فرماندار ویژه شهرستان کاشان نیز، به پیشرفت پیشرفت کلینیک های ویژه در این شهرستان اشاره کرد و افزود: امیدواریم به زودی شاهد افتتاح چند پروژه مهم درمانی در منطقه کاشان باشیم.

دکتر محمد حاج جعفری معاون درمان دانشگاه در این یازدید، ضمن ارائه گزارشی از مراکز بهداشتی و درمانی بخش قمصر گفت: با توجه به توریستی بودن شهر قمصر باید به امکانات بهداشتی و درمانی این منطقه نگاه ویژه ای داشت.

ساعت : 8:9 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :72