جلسه کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل کاشان برگزار شد

دومین جلسه کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل در آستانه هفته ملی پدافند غیر عامل با حضور رئیس و معاونین دانشگاه و سایر اعضای کارگروه در سالن شهدای ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، در این جلسه رئیس دانشگاه به لزوم آگاه سازی رده های مختلف درمانی در خصوص اقدامات مناسب در سوانح وحوادث از طریق برگزاری دوره های بازآموزی و مانورهای عملیاتی مانند تخلیه اضطراری و ... تأکید کرد.

دکتر کوچکی افزود فرآیندهای عمرانی و سازه ای بیمارستان ها و مراکز درمانی باید متناسب با نوع حوادث احتمالی در منطقه دسته بندی و اجرا گردد.

یادآور می شود، جلسات این کارگروه به صورت فصلی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

ساعت : 8:53 -  روز  : یکشنبه  - 6 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :76