• 1402/09/28 - 12:27
  • /ZvDQ

چهارمین جلسه سامانه کارآمد دانشگاه برگزار گردید.

چهارمین جلسه سامانه کارآمد با حضور مدیر امور مالی دانشگاه و مسئولین امور مالی مراکز درمانی و دبیر کارگروه کارآمد دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دبیرکارگروه کارآمد مرتضی نادی ضمن تقدیر از تلاش های انجام شده از سوی مدیران مالی مراکز درمانی در عملیاتی نمودن سامانه کارآمد سال 1401، توضیحاتی در خصوص روند اجرای سامانه کارآمد ارائه و در ادامه تغییرات ایجاد شده در دستورالعمل کارانه سال 1402 برای حاضرین تشریح گردید. سپس مسئول درآمد دانشگاه مریم سعادتی گزارش تحلیلی از سهم پزشکان و تغییرات پلکان در دستورالعمل سالجاری را برای حاضرین ارائه نمودند.

در پایان مدیر امور مالی دانشگاه مجید محمدی ضمن تاکید بر اهمیت سامانه کارآمد، خاطرنشان کردکه مدیران امور مالی مراکز درمانی می بایست فرایندهای مرتبط با سامانه کارآمد را به منظور پرداخت قانونمند و به موقع کارانه در اولویت کاری خود قرار داده و در صورت نیاز به اصلاح یا ارتقاء فرایندهای موجود، اقدامات و پیگیریهای لازم در این خصوص صورت گیرد.

• گروه خبری : اخبار اداره اقتصاد درمان
نفیسه  کریمی-اقتصاد درمان