• 1393/11/23 - 11:35
  • /ZBhh

آزمایشگاه‌های بخش دولتی ملزم به اجرای تعرفه‌های کتاب ارزش نسبی هستند

جلسه هماهنگی در خصوص تعرفه‌های آزمایشگاه با حضور معاون درمان دانشگاه در دفتر معاون درمان برگزار شد.

جلسه هماهنگی در خصوص تعرفه‌های آزمایشگاه با حضور معاون درمان دانشگاه، مدیر امور آزمایشگاه‌ها، سرپرست بیمه سلامت ایران شمال استان اصفهان (کاشان)، مدیر درمان و سرپرست دفتر اسناد پزشکی تأمین اجتماعی، سرپرست بیمه نیروهای مسلح، سرپرست محترم درمانگاه شفاء، سرپرست محترم درمانگاه فرهنگیان، سوپروایز آزمایشگاه شفاء و کارشناس اداره امور آزمایشگاه‌ها در دفتر معاون درمان برگزار شد.

در این جلسه تأکید گردید آزمایشگاه‌های بخش دولتی ملزم به اجرای تعرفه‌های کتاب ارزش نسبی هستند ودر آزمایشگاه‌های خصوصی از تاریخ 1/1/1394 تعرفه های کتاب ارزش نسبی اجرا گردد.

آزمایش‌هایی که در بعضی از آزمایشگاه‌های دولتی خارج دانشگاهی قابلیت انجام ندارند به آزمایشگاه های بخش دولتی دانشگاهی ارجاع گردد.