• 1402/03/02 - 13:52
  • /Zj2i

آموزش تعرفه گذاری خدمات پرستاری در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.

جلسه تعرفه گذاری خدمات پرستاری با حضور رییس گروه بهره وری و تعرفه خدمات پرستاری و رئیس اداره پرستاری درآمفی تئاتر مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.

جلسه تعرفه گذاری خدمات پرستاری با حضور خانم دکتر طالبی رییس گروه بهره وری و تعرفه خدمات پرستاری و رئیس اداره پرستاری و کارشناس ستادی آن واحد و کلیه مدیران پرستاری مراکز درمانی تابعه تحت پوشش دانشگاه و سرپرستاران بیمارستان بهشتی درآمفی تئاتر مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.

در این جلسه توسط خانم دکتر طالبی رییس گروه بهره وری و تعرفه خدمات پرستاری در خصوص رفع اشکالات سیستم HIS و پیاده سازی در سال 1402 و بسته های جدید خدمات پرستاری و اصلاح مبلغ تعرفه پرستاری و همچنین نظارت برنحوه ثبت خدمات پرستاری در سیستم HIS و صورتحسابهای مالی پرونده بیماران و نحوه تامین منابع تعرفه پرستاری ونحوه باز توزیع تعرفه در مراکز درمانی مشمول توضیحاتی برای کلیه حضار دادند.