• 1391/01/28 - 13:14
  • /Zdbh

اورژانس 115 کاشان به اتوبوس آمبولانس مجهز شد

در آخرین روز از هفته سلامت، اتوبوس آمبولانس اورژانس 115 کاشان، روز پنجشنبه مورخ 24/1/91 در آیینی با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی کاشان رونمایی شد...

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم اظهار داشت: کاشان به لحاظ موقعیت جغرافیایی و سوق الجیشی خاصی که در آن واقع شده، روزانه شاهد وقوع حوادث ترافیکی مختلفی است.

دکتر ابوالفضل شجاعی گفت: به همین منظور، ارائه خدمات به موقع و موثر برای حفظ جان مصدومان و مجروحان این حوادث از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی افزود: استفاده از اتوبوس آمبولانس در مواقع بالا بودن شمار آمار مصدومان و مجروحان ضرورت زیادی دارد و همچنین، اتوبوس آمبولانس به علت مجهز بودن به برخی از تجهیزات و امکانات ضروری شامل تخت های بستری و اتاق عمل مانند یک درمانگاه موقتی است که قابلیت جابه جایی دارد.

دکتر شجاعی خاطرنشان کرد: سه میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور برای خرید این اتوبوس آمبولانس که دارای 11 تخت بستری است، هزینه شده است.

• گروه خبری : اخبار اورژانس 115