• 1391/09/29 - 08:38
  • /ZYch

اولین اجلاس منطقه ای پرستاران در مشهد برگزار شد.

اولین اجلاس منطقه ای بررسی مسائل پرستاران و هماهنگی در اجرای قانون ارتقای بهره وری و نظام تعرفه گذاری خدمات پرستاری در 3 استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در مشهد برگزار شد.

در این اجلاس دکتر حق دوست اسکویی قائم مقام وزیر در امور پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مورد نحوه اجرایی سازی قانون ارتقاء بهره وری و انجام پایلوت در خصوص اجرای نظام تعرفه گذاری خدمات پرستاری در چند دانشگاه علوم پزشکی مطالبی را بیان نمود.

ایشان همچنین ضمن تاکید بر لزوم هماهنگی بین آموزش و درمان، در مورد کار آموزی در عرصه دانشجویان پرستاری و نیز چگونگی کارورزی دانشجویان سال آخر پرستاری و تدوین آئین نامه مربوطه مطالبی ایراد نمود.