• 1402/04/07 - 13:22
  • /Zw2i

اولین جلسه شورای درمان برگزار شد

اولین جلسه شورای درمان در سال جدید با حضور سرپرست معاونت درمان ،مدیران بیمه های تامین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح، روسا و مدیران بیمارستان های تابعه روز سه شنبه در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

اولین جلسه شورای درمان در سال جدید با حضور سرپرست معاونت درمان ،مدیران بیمه های تامین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح، روسا و مدیران بیمارستان های تابعه روز سه شنبه مورخ 06/04/1402 در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر آزادی معاون سرپرست معاونت درمان در ابتدای جلسه، ضمن قدردانی از تعامل سازمان های بیمه گر با دانشگاه، بر اهمیت حفظ و گسترش تعاملات جهت رفاه حال بیماران و خدمت رسانی بهتر تاکید کرد. دکتر عباس آزادی اظهار داشت: ضروری است که روسای مراکز درمانی برگزاری جلسات مشترک با سازمان های بیمه گر با هدف کاهش کسورات اقدام و ارتقاء فرایند های بیمارستانی که منجر به افزایش درآمدهای بیمارستان می گردد، را در اولویت کاری خود قرار دهند..

در ادامه نشست، پیرامون مشکلات بیمه ای مکاتبه شده توسط مراکز درمانی و نامه های رسیده از وزارت متبوع بحث و تبادل نظر صورت گرفت .