• 1403/01/14 - 14:44
  • /ZtHR

اولین جلسه معاون درمان دانشگاه با پرسنل معاونت درمان در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

اولین جلسه معاون درمان دانشگاه به همراه مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی با پرسنل معاونت درمان در سال ۱۴۰۳ روز سه شنبه مورخ 1403/01/14 در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد معاونت درمان برگزار شد.

دکتر عباس آزادی معاون درمان و مدیر امور بیماری هاو مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان در اولین جلسه در سال ۱۴۰۳ ،ضمن عرض تبریک سال نو، بر تلاش مضاعف کارکنان در سال جدید در راستای ارتقای کیفی شاخص های درمانی و افزایش سلامت جامعه تاکید جدی نمودند.

دکتر عباس آزادی در ادامه ضمن گرامیداشت همکار ارجمند مرحوم آقای مهندس سید امیر محمد رضوی افزود: سالی که گذشت با فراز و نشیب‌هایی همراه بود؛ خداوند منان را سپاسگزاریم که به همه ما توفیق عطا نمود تا در کنار یکدیگر با سخت کوشی، همدلی و هم افزایی و صمیمیت گام‌های بلندی در راستای خدمت رسانی به شهروندان عزیز برداریم.

وی در پایان از مسئولین واحدهای ستادی که با پشتکار فراوان و تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر خود موجبات حرکت رو به رشد دانشگاه در حوزه درمان را فراهم نموده‌اند تقدیر و تشکرکردند.

• گروه خبری :

اولین جلسه معاون درمان دانشگاه اولین جلسه معاون درمان دانشگاه