• 1400/06/07 - 10:08
  • /Zjwi

بازدید تیم واکنش سریع وزارت بهداشت از حوزه درمان

اعضای تیم واکنش سریع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بخش های مختلف مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان بازدید کردند.

این بازدید به منظور بررسی کیفیت ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کووید 19 در بیمارستان های ریفرال تحت پوشش دانشگاه صورت پذیرفت.

لازم به ذکر است: در نشستی با حضور معاون درمان، جمعی از مدیران این معاونت و روسای ببیمارستان های ریفرال در بیمارستان بهشتی کاشان و معاونت درمان تشکیل شد، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات پرسنل حوزه سلامت، به بحث و تبادل نظر در خصوص پروتکل های درمانی اجرایی پرداخته شد.

گفتنی است: همچنین در جلسه ای در تاریخ 4/6/1400 در خصوص برنامه عملیاتی فوری جهت کاهش تعداد مبتلایان، کاهش میزان مرگ و میر و کنترل بیماری کووید 19 برگزار گردید.