• 1402/11/17 - 08:47
  • /Z37Q

بازدید شبانه معاون درمان از بخش های بستری کودکان در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی

معاون درمان دانشگاه دکتر عباس آزادی بهمراه مدیر بیمارستان رامین بنایی و رئیس اداره پرستاری دانشگاه علی اکبر صالحی شامگاه روز دوشنبه مورخ 16/11/1402 از بخش های بستری کودکان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه دکتر عباس آزادی به همراه مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی و رئیس اداره پرستاری از بخش های بستری کودکان بازدید نمودند و از نزدیک نحوه ارائه خدمات درمانی را مورد ارزیابی قرار داد و از بیماران بستری در بخش کودکان نیز عیادت و دلجویی کرد.

دکتر عباس آزادی در ادامه این بازدید ضمن تشکر از پرسنل کادرپزشکی و پرستاری، در جریان مسایل و مشکلات آنان قرار گرفت و به ارایه توصیه ها و دستوراتی برای بررسی مشکلات آنان پرداخت.

وی در پایان این بازدید به این مهم اشاره نمودند که در اسرع وقت اقدامات لازم جهت اختصاص فضا و نیروی انسانی کافی برای مدیریت بحران اپیدمی بیماری تنفسی کودکان توسط مسئولین بیمارستان صورت پذیرد.

• گروه خبری :