• 1403/03/08 - 10:02
  • /ZaeR

بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز درمان ناباروری و بخش زنان و زایمان بیمارستان شهید بهشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر عباس آزادی معاون درمان دانشگاه به همراه سرکار خانم همتی مسئول واحد مامایی معاونت درمان و مدیر بیمارستان ، از مرکز درمان ناباروری و بخش زنان و زایمان بیمارستان شهید بهشتی در روز سه شنبه مورخ 8خردادماه بازدید کردند.

در این بازدید معاون درمان ضمن دیدار با همکاران و عرض خداقوت، روند خدمات رسانی این بخش به مادران را مورد بررسی قرار  داده و مسئولین هر بخش به انعکاس مسائل و مشکلات  پرداختند و  دستورات لازم جهت ارتقای سطح خدمات نیز توسط معاون درمان دانشگاه صادر شد. در ادامه نیز سرکار خانم همتی مسئول واحد مامایی معاونت درمان گزارش آماری از وضعیت امکانات و شاخص های آماری این بخش ها ارائه نمودند.

در این بازدید دکتر عباس آزادی معاون درمان دانشگاه ضمن بیان اهمیت مسئله جوانی جمعیت در کشور بر لزوم اطلاع رسانی از خدمات و امکانات موجود تاکید نموده و قول مساعد جهت تجهیز و ارتقای امکانات بخش را جهت تسهیل بهره مندی بیماران از خدمات این بخش ها دادند.