• 1397/07/30 - 09:42
  • /ZFqi

بدرقه تیم فوریت های پزشکی اورژانس 115 کاشان اعزامی به مراسم اربعین حسینی

تیم مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اورژانس 115 کاشان با بدرقه اعضای هیات رئیسه دانشگاه جهت ارائه خدمات درمانی در مراسم به استان ایلام اعزام شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، تیم مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به منظور همکاری در پوشش امداد و سلامت اربعین حسینی با چند دستگاه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس و 10نفر از تکنسین فوریت های پزشکی با حضور هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه بدرقه شد.

رئیس دانشگاه در این مراسم، خدمت به زائران حضرت اباعبدالله الحسین را از جمله توفیقاتی دانست که در این دنیا نسیب هرکسی نمی شود.

دکتر کوچکی گفت: باید قدر این خدمت گذاری و توفیق را دانست و از ظرفیت های معنوی این مراسم روحانی حداکثر بهره را برد.

لازم به ذکر است: تیم های فوریت های پزشکی از سراسر کشور برای حضور در مراسم اربعین حسینی در مرزهای خروجی به سمت عراق مستقر می شوند و تا چندروز پس از این مراسم در مکان های مشخص شده با تجهیزات و ملزومات پزشکی بصورت شبانه روزی به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی می کنند.