• 1391/03/21 - 13:57
  • /ZCbh

برگزاری دومین جلسه ارتقاء اورژانس های بیمارستانی در سالجاری

دومین جلسه ارتقاء اورژانسهای بیمارستانی در سالجاری با حضور معاون محترم درمان دانشگاه، رئیس مرکز مدیریت و فوریتهای پزشکی و جمعی از مسئولین معاونت و مدیران پرستاری بیمارستانهای تابعه در دفتر معاونت درمان تشکیل گردید...

دومین جلسه ارتقاء اورژانسهای بیمارستانی در سالجاری با حضور آقای دکتر خیرخواه معاون محترم درمان دانشگاه، رئیس مرکز مدیریت و فوریتهای پزشکی و جمعی از مسئولین معاونت و مدیران پرستاری بیمارستانهای تابعه در دفتر معاونت درمان تشکیل گردید.

در این جلسه آخرین اطلاعات و دستورالعملهای مربوط به ارتقاء اورژانس های بیمارستانی به صورت اسلاید به اطلاع مدعوین رسیده و همچنین مشکلات موجود در اورژانسها مورد بررسی قرار گرفته و راه کارهای لازم ارائه گردید در پایان جلسه تصمیماتی در جهت ارتقاء هر چه بیشتر خدمات اورژانسی اتخاذ گردید .