• 1402/05/25 - 12:28
  • /ZnLz

برگزاری دومین کارگاه آموزش کنترل کیفی پیشرفته در آزمایشگاه تشخیص طبی

دومین کارگاه آموزش کنترل کیفی پیشرفته با هدف بهبود کیفیت و استاندارد سازی آزمایشگاههای تشخیص طبی با حضور رئیس اداره آزمایشگاه مرکزی سلامت معاونت درمان و کارشناسان کنترل کیفی بیمارستان ها و آزمایشگاه های خصوصی در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد معاونت درمان تاریخ 24/05/1402 برگزار گردید.

در ابتدا رئیس اداره آزمایشگاه مرکزی سلامت معاونت درمان دانشگاه دکتر سپیده راستگوفر ، پس از تاکید بر هدف برگزاری این دوره که راه اندازی سیستم تضمین کیفیت در کلیه ی آزمایشگاه های تحت پوشش معاونت درمان است، اصول پایه کنترل کیفیت در آزمایشگاه را ارائه دادند. در پایان جلسه مسئولین کنترل کیفیت نیز مشکلات خود را در این زمینه مطرح کرده و سایر همکاران تجربیات خود را در اختیار یکدیگر قرار دادند.لازم به ذکر است دوره کنترل کیفی طی 10 جلسه در این معاونت برگزار خواهد شد.

• گروه خبری :