• 1393/02/14 - 08:05
  • /ZQfh

برگزاری سمینارتکنیکهای نوین تشخیص در آزمایشگاه طبی

سمینارتکنیک های نوین تشخیص در آزمایشگاه طبی با هدف آشنایی متخصصین علوم آزمایشگاهی و پاتولوژی با جدیدترین تکنیک‌های تشخیصی 25 و 26 اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران برگزار می شود.

برگزاری نخستین سمینار «تکنیک های نوین تشخیص در آزمایشگاه طبی» به همت پژوهشکده مهندسی سیستم های تشخیص پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آزمایشگاه مرجع سلامت و انجمن پاتولوژی ایران با هدف آشنایی متخصصین علوم آزمایشگاهی و پاتولوژی با جدیدترین تکنیک‌های تشخیصی با حمایت سازمان نظام پزشکی کشور و برخی از وزارت خانه ها، دانشگاه ها، پژوهشکده ها و سازمانها از تاریخ 18 و 19 اردیبهشت به 25 و 26 اردیبهشت تغییر تاریخ یافت. مکان برگزاری دانشگاه صنعتی امیر کبیر می باشد.

در این سمینار اساتید و صاحبنظران داخلی و خارجی در خصوص جدیدترین تکنیک های تشخیصی در آزمایشگاههای پزشکی بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

مخاطبان:

· پاتولوژیست ها (متخصصین)

· علوم آزمایشگاهی (دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی، کاردانی)

· پزشکان عمومی

محورهای سمینار:

· روشهای نوین تشخیص

· کیتهای نوین

· تشخیص زودرس

· استاندارد های آزمایشگاهی

· یکنواخت سازی پاسخها

· آزمایشگاه الکترونیک

· آشنایی با تجهیزات نوین

این سمینار دارای امتیاز بازآموزی برای جامعه پزشکی خواهد بود.

به شرکت کنندگان از طرف پژوهشکده مهندسی سیستم های تشخیص پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گواهینامه حضور در دوره آموزشی اعطا می شود.

علاقمندان برای ثبت نام آنلاین می توانند از طریق فرم های آنلاین در اینجا کلیک نمایند.

مدت برگزاری: 2 روز

زمان برگزاری:25 و 26 اردیبشهت 1393 (پنجشنبه و جمعه)

سرمایه گذاری بابت ثبت نام: 115 هزار تومان

هماهنگی و ثبت نام :77681322