• 1402/05/18 - 11:11
  • /ZUJz

برگزاری کارگاه آموزش کنترل کیفی پیشرفته در آزمایشگاه تشخیص طبی

کارگاه آموزش کنترل کیفی پیشرفته با هدف بهبود کیفیت و استاندارد سازی آزمایشگاهها تشخیص طبی با حضور رئیس اداره آزمایشگاه مرکزی سلامت معاونت و کارشناسان کنترل کیفی بیمارستان ها و آزمایشگاه های خصوصی در سالن شهید سلامت دکتر فرهاد معاونت درمان تاریخ 17/05/1402 برگزار گردید.

در ابتدا رئیس اداره آزمایشگاه مرکزی سلامت معاونت درمان دانشگاه دکتر سپیده راستگوفر ، بر لزوم اجرای صحیح و مداوم برنامه جامع کنترل کیفی داخلی و خارجی در آزمایشگاه ها تاکید نموده و خواستار اهتمام همه کارکنان و مسئولین فنی در این زمینه شدند.

در ادامه کارشناس امور آزمایشگاهها مهدی سپهر نژاد، در خصوص راهنمای فنى روشهای کسب اطمینان از اعتبار نتایج آزمایشگاهی و نحوه کنترل کیفیت در آزمایشگاهها مطالبی را بیان نمودند.

• گروه خبری :