• 1400/06/06 - 09:24
  • /Ziwi

برگزاری کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ مادر

اولین کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ مادر با حضور رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی و درمان و سایر اعضاء در تاریخ 1/6/1400 برگزار شد.

دکتر مروجی رئیس دانشگاه در این نشست گفت: تمام بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه جهت کاهش مرگ مادر و ارتقا سلامت مادر ملزم به رعایت 10 اقدام بیمارستان های دوستدار مادر می باشند.

دکتر حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه نیز، بر اجرای پروتکل های بهداشتی، رعایت سطح بندی و دستورالعمل ها در خصوص ارتقاء سلامت مادران تاکید کرد.

افسانه همتی مسئول واحد مامایی دانشگاه همچنین در این جلسه، گزارشی از نحوه ی عملکرد و چگونگی اجرای فرایند ها توسط بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه را ارائه کردند.