• 1390/11/25 - 12:42
  • /ZUah

تولد نوزاد در منزل با کمک کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فویتهای پزشکی کاشان

روز گذشته دختر بچه ای با کمک پزشک و همکاران فوریتهای پزشکی کاشان متولد شد

ساعت 20:50 دقیقه روز دوشنبه 24/11/90 کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کاشان به ماموریتی اعزام شدند که منجر به تولد نوزاد دختری در منزل شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت:در لحظه ی دریافت تماس و اخذ آدرس، کارشناسان مجرب فوریتهای پزشکی کاشان به محل اعزام شده و با تلاش پرسنل اورژانس 115 تولد نوزاد دختری سالم, در منزل صورت گرفت.

دکتر ابوالفضل شجاعی ضمن اشاره به اینکه مادر ایرانی و 38 ساله بود، گفت: پس از معاینه بیمار که در روزهای پایانی حاملگی به سر می برد فورا اقدامات اولیه پزشکی در مورد بیمار شروع شده و با توجه به قریب الوقوع بودن زایمان و عدم زمان کافی برای انتقال مادر به بیمارستان، زایمان بیمار در منزل انجام شد.

وی افزود: وزن نوزاد 5/3 کلیوگرم و پنجمین فرزند این خانم می باشد و پس از زایمان به نحو احسن کلیه اقدامات اولیه انجام شده است.

لازم به ذکر است مادر و نوزاد جهت انجام مراحل مراقبتی پس از زایمان به سلامت کامل به بیمارستان زنان و زایمان شبیه خوانی کاشان منتقل شدند و حال عمومی هر دو خوب می باشد.

• گروه خبری : اخبار اورژانس 115