• 1399/03/20 - 14:06
  • /Zyti

جلسه تودیع و معارفه مدیر اداره پرستاری دانشگاه انجام شد

جلسه تودیع و معارفه مدیر اداره پرستاری دانشگاه روز سه شنبه با حضور معاون و مدیر درمان، مدیران داخلی و مدیران خدمات پرستاری بیمارستانهای دولتی و خصوصی و کارشناسان ستاد درمان برگزار شد.

جلسه تودیع و معارفه مدیر اداره پرستاری دانشگاه روز سه شنبه مورخ 20/3/99 با حضور معاون و مدیر درمان، مدیران داخلی و مدیران خدمات پرستاری بیمارستانهای دولتی و خصوصی و کارشناسان ستاد درمان برگزار شد.

در این جلسه معاون درمان ضمن تقدیر و تشکراز زحمات سرکار خانم حمزه ای در مدت تصدی ایشان به عنوان مدیر پرستاری ، جناب آقای ماشاالله زراعتی را به عنوان مسئول جدید پرستاری دانشگاه معرفی نموده و برای ایشان در زمینه پیاده سازی و اجرای استانداردهای کمی و کیفی پرستاری بر اساس دستورالعمل های ابلاغی و سایر وظایف محوله آرزوی توفیق روزافزون نمودند.

در پایان جلسه نیز با تقدیم لوح از خدمات شایسته سرکار خانم حمزه ای تقدیر به عمل آمد.