• 1393/03/10 - 18:15
  • /Z5gh

جلسه هماهنگی سوپروایزر های آزمایشگاههای بهداشتی و درمانی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه زنجیره ارجاع آزمایش ها به داخل و خارج دانشگاه مورد بررسی قرار گرفته شد.

در راستای طرح تحول نظام سلامت جلسه هماهنگی سوپروایزر های آزمایشگاههای بهداشتی و درمانی دانشگاه در معاونت درمان برگزار گردید. در این جلسه که  با حضور مدیر امور آزمایشگاه های دانشگاه و سوپروایزرهای آزمایشگاه ها برگزار شد، در خصوص زنجیره ارجاع آزمایش ها به داخل و خارج دانشگاه موارد زیر بررسی گردید.

با توجه به مصوبه ستاد اجرایی دانشگاه، هر آزمایشی که در آزمایشگاه بیمارستان قابل انجام نمی باشد، ارجاع آن به مراکز تحت پوشش دانشگاهی یا خارج از دانشگاه حتما توسط آزمایشگاه بیمارستان صورت گیرد.

انتقال نمونه های بیماران باید با توجه به دستورالعمل انتقال نمونه های عفونی و براساس الزامات کشوری انجام گردد.

تمامی آزمایشگاه های بیمارستانی و دولتی ملزم به انجام آزمایشات گروه A (در حد نیاز) جهت بیماران بستری خود بوده و باید آزمایشات مورد نیاز راه اندازی گردد.

جهت ارجاع آزمایشات گروه B در زنجیره دانشگاهی تمامی آزمایشگاه ها ملزم به انعقاد قرارداد می باشند که یک نسخه آن به امور آزمایشگاه ها ی معاونت درمان ارسال گردد.

دریافت لیست آزمایشات گروه A و B