• 1395/01/28 - 08:43
  • /Zk4i

جلسه هماهنگی سوپروایزر های آزمایشگاه‌های دانشگاه برگزار شد+ عکس

جلسه هماهنگی سوپروایزر های آزمایشگاه‌های دانشگاه با حضور مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه و سوپروایزر های آزمایشگاه بیمارستان‌ها و کارشناسان امور آزمایشگاه‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه در معاونت درمان برگزار گردید.

دکتر محمدعلی دولتی مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه ضمن تبریک سال نو و گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در خصوص راه‌اندازی بانک خون بیمارستان متینی، لزوم به‌روزرسانی دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاه‌ها، تأمین نیرو فنی در آزمایشگاه‌ها و جشن روز علوم آزمایشگاهی‌ مطالبی را بیان نمودند.

در این جلسه سوپروایزر های آزمایشگاه بیمارستان‌های شهید بهشتی، کارگر نژاد، نقوی، متینی، شهید رجایی، سیدالشهدا، آزمایشگاه مرکزی، آزمایشگاه گلابچی و آزمایشگاه مرجع سلامت مسائل و دیدگاه‌های خود را بیان نمودند.