• 1393/10/17 - 13:53
  • /Zrhh

جلسه ی تصمیم گیری در رابطه با یکی از مادران پرخطر تشکیل شد.

پیگیری مادران پرخطر مراکز درمانی و بهداشتی بر عهده ی واحد مامایی معاونت درمان دانشگاه می باشد...

از آنجایی که پیگیری مادران پرخطر مراکز درمانی و بهداشتی بر عهده ی واحد مامایی معاونت درمان دانشگاه می باشد با دریافت گزارشی در مورد باردار شدن مادری که با وجود بیماری های زمینه ای و خطر مرگ در صورت باردار شدن جلسه ای در راستای تصمیم گیری جهت ادامه یا ختم بارداری و اقدامات لازم در خصوص مادر با حضور معاون درمان/ مدیر گروه زنان/ معاون درمان مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی/ سرپرست بیمارستان رجایی/ فوق تخصص خون و انکولوژی/ پزشک معالج و مسئول واحد مامایی در روز چهارشنبه مورخ 10/10/93 در معاونت درمان تشکیل شد.

در این نشست مقرر گردید با خانواده مادر در خصوص مشکلات موجود صحبت شود و در صورت ادامه بارداری بیمارستان سطح 3 کاشان آماده جهت پذیرش مادر و انجام اقدامات اساسی در خصوص ارائه خدمت به مادر باشد.