• 1392/02/15 - 17:25
  • /ZGdh

دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه خدمات مامایی برتر شناخته شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: این دانشگاه در زمینه خدمات مامایی در بین دانشگاههای علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت برتر شناخته شد.

دکتر داود خیرخواه در گفتگو با وب دا، افزود: این دانشگاه به همراه دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و شیراز در این زمینه انتخاب گردید.

وی تصریح کرد: فعالیت در سه حوزه درمانی، بهداشتی و آموزشی به عنوان ملاک انتخاب در نظر گرفته شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، اجرای بخشنامه های ساختاری، بهره مندی از تجارب متخصصان و استفاده از نیروی انسانی ماما در حوزه آموزش، پرداخت تعرفه های زایمانی و رعایت بخشنامه نظارت و اعتبار بخشی، اجرای برنامه بیمارستان دوستدار مادر، کاهش مرگ مادر و نوزاد، بهره گیری از برنامه عملیاتی مدون سالیانه دفتر سلامت خانواده و اجرای بخشنامه ی استفاده خدمتی از ماما به عنوان رئیس دانشکده یا یکی از معاونین دانشکده، را ملاک سنجش برشمرد.

گفتنی است در مراسم جشنی که به مناسبت روز ماما روز پنج شنبه مورخ 12/2/92 در وزارت متبوع برگزار شد، از تلاش های دانشگاه در این زمینه تقدیر و تجلیل شد.