• 1403/03/09 - 15:26
  • /Z2fR
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

دومین اهدای عضو سال 1403 در کاشان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر عباس آزادی معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: اعضای بدن زنده یاد ابوالفضل مبینی آقای 55 ساله کاشانی که دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده اهدا شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر عباس آزادی معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: اعضای بدن زنده یاد ابوالفضل مبینی آقای 55 ساله کاشانی که  دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده اهدا شد .

وی با اشاره به اینکه این دومین اهدا عضو یک بیمار در سال جاری می‌باشد، ابراز کرد: متأسفانه علیرغم تلاش تیم پزشکی برای نجات جان ایشان، مرگ مغزی مسجل شد و با رضایت خانواده وی، اعضای بدن ایشان به بیماران نیازمند اهدا شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن تسلیت به این خانواده و طلب غفران و رحمت الهی برای وی، از حرکت زیبا و انسان دوستانه خانواده ایشان در کمک به بیماران نیازمند، قدردانی و تشکر کرد.

وی افزود: هر فرد مرگ مغزی می‌تواند با اهدای ارگان‌های حیاتی خود جان یک تا هشت نفر را از مرگ حتمی نجات داده و با اهدای بافت و نسوج خود یک تا ۵۳ نفر را از معلولیت رهایی بخشد.

دکتر آزادی در پایان افزود: داوطلبان اهدای عضو می‌توانند با مراجعه به پورتال www.ehda.ir نسبت به تکمیل فرم و دریافت کارت اهدا اقدام کنند.

مدیر سایت

مدیر سایت